Firmware

Firmwaren på din DrayTek router kan opgraderes via. Web interface eller man kan bruge DrayTek’s Firmware Upgrade Utility.

På DrayTek.com kan man altid hente den nyeste firmware (link nedenfor), filen man henter er pakket i zip-format. Denne fil indeholder, for de fleste routers vedkommende 2 filer, en .rst og en .all.

.rst-filen nulstiller alle indstillinger, samtidig med at opdatere routeren.

.all-filen beholder alle indstillinger, samtidig med at opdatere routeren.